Outlook 2003 uitleg Afdrukken E-mail
There are no translations available.

Microsoft Outlook 2003

Outlook 2003 is een geïntegreerde oplossing voor het beheren en ordenen van e-mailberichten, planningen, taken, notities, contactpersonen en andere gegevens. Outlook 2003 biedt allerlei nieuwe functies voor communicatiebeheer, het indelen van uw werkzaamheden en een nog betere samenwerking met anderen, en dat alles vanaf één locatie.

 

  stap 1 van 3

 

Open Outlook en selecteer het tabblad Extra. In dit menu vind u de optie E-mailaccounts

 

 

  stap 2 van 3

 

Om een nieuw email account aan te maken dient u Een nieuwe e-mailaccount toevoegen te selecteren.

Druk daarna op de knop

 

 

  stap 3 van 3

 

Vervolgens dient u het servertype aan te geven. U moet POP3 selecteren.

Druk daarna op de knop

 

 

 

Vervolgens krijgt u een scherm te zien wat uit vier delen bestaat. We zullen deze delen 1 voor 1 bespreken.

 

 

 

Aan de linkerkant dient u bij de Gebruikersgegevens uw naam en emailadres in te vullen. De naam mag u zelf kiezen, deze zal weergegeven worden wanneer u iemand een mail stuurt. Het emailadres is degene die u zelf heeft aangemaakt. Vergeet hierachter niet uw domein te plaatsen.

 

 

 

 

Bij het tweede deel dient u de Aanmeldingsgegevens weer te geven. De Gebruikersnaam is het emailadres welke u al heeft opgegeven bij de gebruikersgegevens. Het wachtwoord wat moet worden ingevuld is (door uzelf) al aangemaakt in de mailadmin. Het is makkelijk om het vakje Wachtwoord onthouden aan te vinken zodat u niet steeds het wachtwoord hoeft in te typen wanneer u uw mail wilt bekijken. Indien u gebruik maakt van een openbare computer en u niet wilt dat andere uw email kunnen binnenhalen en lezen kunt u deze optie natuurlijk uitlaten. De optie Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie hoeft u niet aan te vinken.

 

 

 

 

Bij de Servergegevens dient u als Inkomende e-mail (POP3) onze mailserver op te geven: mail.hostingcontrol.nl. Bij de Server voor uitgaande email (SMTP) vult u de server van uw eigen internetprovider in. Indien u deze niet weet kunt u hier klikken voor een uitgebreid overzicht.

 

 

 

 

Om zeker te weten dat uw instellingen correct zijn ingevuld kunt u nog de instellingen een keer nalopen.

Druk daarvoor op de knop

 

 

 

 

Indien u hetzelfde scherm als hiernaast afgebeeld te zien krijgt zijn alle instellingen goed.

 

 

 

Indien de instellingen niet geheel juist zijn ingevuld zult u een soortgelijk scherm zien. U kunt het beste de instellingen nogmaals nalopen.

 

 

 

Wanneer u vergeten bent bij de Aanmeldgegevens uw domein achter het emailadres te vermelden zal dit op het tabblad Fouten deze melding te zien zijn. Corrigeer dit en probeer het opnieuw.

 

 

 

Druk daarna op de knop

Hier kunt u een naam aangeven waarmee u naar het E-mailaccount wilt verwijzen. Dit is vooral handig als u meerdere emailaccounts aan heeft gemaakt. U mag zelf beslissen hoe u het account noemt. Eventueel kunt u ook nog Overige gebruikersgegevens opgeven.

 

 

 

Op het tabblad Geavanceerd ziet u de Poortnummers reeds ingevuld. Indien hier andere waardes staan dient u de gegevens uit het plaatje exact over te nemen.
Bij Bezorging kunt u aanvinken of er een kopie van berichten op de server achtergelaten dienen te worden. Zo kunt u bijvoorbeeld op meerdere computers een account aanmaken. Let er wel op dat de mailbox zo makkelijk snel vol kan raken. U kunt dan het beste via de webmail (zie de handleiding over webmail) de mail die u niet meer hoeft verwijderen.

Druk daarna op de knop

Druk daarna op de knop

U kunt de installatie nu

 

 

 
© 2005-2020 renew 2021
Hostingcontrol - Webhosting & Internetdiensten.
algemene voorwaarden - downloads